Strobist семинар - 18-20 юни 2009г.

Имах удоволствието да организирам един полезен семинар за Strobist фотография. Семинара се проведе в София от 18 до 20 юни 2009г. с любезното съдействие на Photosynthesis, Dynaphos и агенция Expose. Водещ гуру на семинара бе Петър Тодорински. Надявам се всеки да е научил поне нещо с което да прави по-добри снимки. Ето малко снимки от мен:)














Ето и малко репортажни снимки











Ето и малко видео:)

9 comments:

  1. Данаил страхотни снимки, няма ли да публикуваш нещо по-ново с нетърпение очаквам

    ReplyDelete
  2. Много интересни снимки са станали! Много искам да участвам в подобен семинар - човек винаги има какво да научи и сподели. Фотографията е начин на живот - трябва да можеш да виждаш изкуството и красотата във всеки един момент и ситуация!

    ReplyDelete
  3. Тези семинар за Strobist фотография са от голяма полза. Дано тази година да направят пак. Има нужда. Снимките са доста добри!

    ReplyDelete
  4. Поздравления за така добре направените снимки.В по тъмната гама,може би за това ми харесват много, тъй като съм тяхна фенка и ги предпочитам.Снимката с камиона е страхотна.От зад се осветява от фаровете и светлината, която пада върху лицето е много добра.Съжалявам, само че съм пропуснала този семинар.Особено щом е било със съдействие на Photosynthesis, Dynaphos и агенция Expose и водещ гуру на семинара Петър Тодорински на който съм голяма почитателка. Но шанс, надявам се отново пак да направите подобен семинар на който да успея да дойда.

    ReplyDelete
  5. Предстои ми избиране на професионален апарат и много се радвам, че попаднах на тази статия.Хубаво е че организирате подобни семинари, сигурна съм, че винаги има страшно много желаещи да ги посетят.Дано тази година има отново, ще е опитам и аз да дойда.За фотографията винаги има какво да се научи и да се разбере.Винаги изникват нови технологии.Публикуваните снимки за нас са страхотни.Особено мъжа, който рита нещо и се вдига прашоляк, много добре е хваната момента и се вижда всичко много ясно!

    ReplyDelete
  6. Снимката с отварящата врата се е получила фантастично. Самата падаща светлина върху лицето и и самият момент са идеални поздравления. Вижда се че се занимавате професионална в тази област и се радвам, че споделяте с нас. Надявам се по често да има подобни курсове където и директно ще показвате тънкостите с този занаят. Черно белите снимки също ми харесват. В повечето случаи ние виждаме крайният продукт без да се замислим за хората които стоят зад кадър и често биват пренебрегвани.

    ReplyDelete
  7. ех само колко съжалих като прочетох ето това...." Семинара се проведе в София от 18 до 20 юни 2009г. с любезното съдействие на Photosynthesis, Dynaphos и агенция Expose. Водещ гуру на семинара бе Петър Тодорински. Надявам се всеки да е научил поне нещо с което да прави по-добри снимки" жалко, че съм го изпуснала, а имам такава страст към фотографията и със сигурност щях да науча нещо ново. Дали ще има отново такъв семинар?Ще ви бъдем много благодарни, снимките,които сте ни показали са много красиви.

    ReplyDelete
  8. Браво за снимките!
    С какъв обектив си правил черно-белите?

    ReplyDelete
  9. Страхотни снимки! Поздрави!
    Страхотен блог, благодаря Ви, че споделихте тази статия. Коментирам, тъй като съм приятно изненадан и впечатлен! Успех!
    ╰┈➤ ① SEO оптимизация и консултации

    ReplyDelete